→→→Zhvilloni aftësitë tuaja tani me këtë trajnim gjithëpërfshirës, ​​i cili mund të mos jetë më i disponueshëm së shpejti.←←←

Hollësitë e përkohshme për t'u zotëruar për folësit e informuar francezë

Jeni një folës i avancuar i frëngjishtes? do të dëshironit thelloni zotërimin tuaj të kohëve ? Ky trajnim i dendur por progresiv prej gati 2 orësh është krijuar për ju. Studentë të avancuar ose profesionistë kërkues, do të gjeni një mori shpjegimesh të qarta dhe shembujsh tregues.

Qëllimi i tij? Ju ndihmojë të përvetësoni në thellësi hollësitë që lidhen me kohën e tregimit dhe fjalimit. Do të eksploroni pikë për pikë nuancat midis nëntë kohëve të së shkuarës. Theksi do të vihet në pesë ato kryesore të përdorura në rrëfime.

Kohët e tashme dhe të ardhshme, duke përfshirë kthesat perifrastike të frazës, nuk do të lihen jashtë. Roli i të ashtuquajturave mënyra "të përjetshme" (kushtëzuar, imperativ, etj.) do të deshifrohet gjithashtu.

Përputhja e kohëve: një modul i dedikuar për të parë qartë

Edhe pse i dendur në përmbajtje, ky trajnim thekson një pikë kyçe: përputhjen e kohëve. Një modul i plotë do të analizojë rregullat e përputhshmërisë midis fjalive kryesore dhe vartëse.

Sepse këtu qëndron shpesh problemi! Do të mësoni, me shembuj, kur të përdorni të tashmen, të shkuarën ose të ardhmen në fjalitë e nënrenditura. Kontekstet që thërrasin për të tashmen, nënrenditjen, të ardhmen e thjeshtë ose të shumtën nuk do të kenë më asnjë sekret.

Rastet e veçanta dhe situatat komplekse do të shqyrtohen me të njëjtën rigorozitet. Do të kuptoni funksionimin e kushtores dhe të nënrenditjes në varësi të shkallës së realitetit ose hipotezës së shprehur. Po kështu, përfshirja e vartësve do të zbërthehet për të zotëruar këto sekuenca të mundimshme.

Trajnim i jashtëzakonshëm për të përsosur frëngjishten tuaj

Vetëm një nivel shumë i avancuar i frëngjishtes ju lejon të kuptoni të gjitha çështjet e diskutuara. Prandaj, ky kurs trajnimi kërkues 1h51 synon ekskluzivisht një audiencë tashmë me përvojë.

Cilësia e tij e lartë arsimore është për shkak të qasjes së saj progresive, por pa kompromis. Asgjë nuk do të mbetet në hije: do të zbuloni të gjithë mekanizmat, madje edhe më komplekset, të përputhshmërisë së kohërave.

Ekspertja, vetë një autoritet kryesor në këtë fushë, do t'ju tërheqë vëmendjen me mjeshtërinë e saj enciklopedike. Përvoja e saj disavjeçare në mësimdhënien e këtyre hollësive gramatikore e bën atë folësen ideale.

Me ashpërsi dhe pasion, ajo do t'ju çojë hap pas hapi për të pastruar zonat tuaja gri të mbetura në këtë temë të vështirë. Në fund të këtij trajnimi me tonin e duhur dhe përmbajtjen e dendur, nuk do të keni më asnjë dyshim për orarin tuaj!

Nëse jeni një entuziast elokuent në kërkim të saktësisë absolute të të shprehurit, ose një profesionist i etur për t'u kujdesur për stilin tuaj, shkoni për të! Më në fund zotëroni këto rregulla të cilat shpesh mungojnë, edhe në mesin e folësve amtare me përvojë.