Ju vetë dëshironi të shpejtoni faqen tuaj wordpress për të përmirësuar shpejtësinë e ngarkimit të faqes dhe përvojën e përdoruesit në faqen tuaj. Dhe gjithashtu i jepni një shtysë SEO-së tuaj?

Nuk ka problem, në këtë mini trajnim, unë do të ndaj me ju shumë këshilla për të optimizuar wordpress dhe për të përmirësuar performancën e tij të përgjithshme. Unë gjithashtu do të përpiqem t'ju shpjegoj se çfarë ngadalëson faqen tuaj të shtypit dhe disa strategji ...

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →