Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

A keni dëgjuar ndonjëherë për termin "growth hacking"? Përdoret zakonisht në bizneset me rritje të shpejtë. Rritja e lartë është rezultat i një modeli biznesi të përsëritshëm dhe të shkallëzuar.

— Një model biznesi i përsëritshëm i aplikuar në industri të ndryshme dhe klientët mund të gjenerojnë lehtësisht shitje.

— Një model biznesi i shkallëzuar mund të rrisë shitjet dhe fitimet pa një rritje korresponduese të kostove.

Trajnerja Kelly Mellan është e interesuar për sipërmarrjen dhe marketingun alternativ. Ndihmon kompanitë e reja të zhvillohen. Siç do të mësoni në këtë kurs, rritja e shpejtë nuk mund të arrihet pa një produkt të qëndrueshëm dhe model biznesi.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Filiali i Instagram - Si të fitoni para në Insta