Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

A i dini funksionet bazë të Excel dhe dëshironi të krijoni tabela efektive për biznesin tuaj? Dëshironi të përgatiteni për provimin TOSA?

Atëherë ju keni ardhur në vendin e duhur!

Në këtë kurs, do të mësoni se si të krijoni tabela të dhënash në Excel nga të dhënat burimore. Do të mësoni se si të përgatisni në mënyrë efektive të dhënat për përdorim. "Formulat" e fuqishme dhe mjetet e Excel zbulojnë vetë të dhënat. Më në fund, do të mësoni se si të përdorni makrot VBA për të zgjidhur probleme komplekse dhe për të automatizuar detyrat.

Nëse dëshironi të përmirësoheni në Excel, ky kurs i ndërmjetëm do t'ju ndihmojë shumë!

Vazhdoni trajnimin në faqen origjinale→

LEXO  Kalimet kolektive: pajisja po vendoset