Pensioni progresiv ju lejon të vazhdoni të punoni me kohë të pjesshme dhe të filloni të merrni një pjesë të pensionit tuaj. Nëse koha juaj e punës është fikse në ditë fikse, ju tani keni të drejtë për të, si punonjësit, kohëzgjatja e të cilëve është fiksuar në orë, me kusht që të jeni mbi 60 vjeç dhe të paktën 150 tremujorë të kontribuar. Ky sistem është i specifikuar edhe për punonjësit të cilëve nuk mund të përcaktohet koha e punës dhe për të vetëpunësuarit.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  12 tetor 2020 Rritni të ardhmen tuaj profesionale me CEP Në funksion të pasojave të krizës shëndetësore në tregun e punës që mund të rezultojë në një rritje të rikualifikimit dhe lëvizshmërisë, këshillat për zhvillimin profesional duken thelbësore.