Në këtë trajnim falas, ne do të krijojmë versionin e parë të tuajin gjysmë-automatizuar sistemin e kërkimit.
Falë këtij kursi online, ju do të zbuloni:

Si të identifikoni dhe synoni klientët tuaj idealë në internet Krijoni skedarë të personalizuar të kërkimit në disa klikime në Google ose Linkedin. Me e Mirae imja Shabllonët e postës së ftohtë për të gjetur klientët tuaj të parë para fundit të javës  Mënyra e thjeshtë për të dyfishuar rezultatet tuaja me shumë kanale

Me këtë, ju do të zbuloni strategjitë më të thjeshta dhe më efektive që ne vendosim për klientët tanë B2B.
të gjithë sigurohen skedarët e punës !
Unë mbetem në dispozicion në sallë pritjeje për ndihmë të ndërsjellë për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni në lidhje me këtë kurs.

Tabela e përmbajtjes së këtij Shitjet Teknike, LinkedIn, Trajnimi me Email (kohëzgjatja: 2 orë 56 milion)

Prezantimi

1 - Mirësevini 00:08:04 2 - Kush jemi ne? 00:05:46

Krijoni një Sistem të Kërkimit ...

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Alfabeti dhe numrat anglisht