Trajnim falas Linkedin Learning deri në vitin 2025

Gati për të hedhur hapin e parë drejt një karriere si analist i të dhënave? Cilido qoftë qëllimi juaj, mund të filloni sot, edhe nëse nuk keni përvojë në analizën e të dhënave. Në këtë kurs, profesori ju çon në prapaskenat e profesionit të analistit të të dhënave, nga të mësuarit e koncepteve të të dhënave dhe aftësive të analizës së biznesit deri te gjetja e punës tuaj të parë dhe ndërtimi i karrierës suaj.

Zbuloni fuqinë e të dhënave dhe si t'i analizoni ato për të kuptuar më mirë rolin e një analisti të të dhënave. Mësoni rreth inteligjencës së biznesit, vendimmarrjes së bazuar nga të dhënat, mbledhjes së të dhënave, zbulimit dhe interpretimit, strukturimit të të dhënave, vlerësimit dhe transformimit duke përdorur funksionet bazë të Excel dhe Power BI. Mësoni si të modeloni, vizualizoni dhe hartoni tregun e punës dhe filloni të punoni si analist i të dhënave. Pas përfundimit të këtij kursi, ju do të fitoni njohuri dhe aftësi që do t'ju mundësojnë të filloni një karrierë të re dhe të bëheni një Analist i Certifikuar i të Dhënave të Microsoft GSI.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

 

LEXO  Menaxhimi i procesit