Christine Davanne, këshilltar biznesi, u prezantoi rreth dhjetë punëdhënësve në Loiret këtë sistem të ri trajnimi për studimin e punës me:

qëllimi i aftësimit të njerëzve më të largët nga punësimi për të pasur trajnime të bëra personalisht, më të përshtatshëm për nevojat e tyre dhe për kompanitë që menjëherë të punësojnë një punonjës i cili do të trajnohet sa më afër nevojave reale. kriteret dhe financimet, si dhe mundësitë e zbatimit operacional të këtij sistemi që mund të përmbushë sfidat e kompanive dhe sektorëve.

Kompanitë e pranishme ishin nga sektorë të larmishëm të biznesit: Qumështi agro-ushqimor - Confmbëlsira agro-ushqimore - Bashkëpunimi bujqësor - Qendra e menaxhimit - Tregtia bujqësore - Peisazhi - Mulliri

Ju gjithashtu duhet të dini më shumë rreth kontratës eksperimentale të profesionalizimit ose trajnimit të punonjësve tuaj në rajonin e Qendrës Val de Loire, mos hezitoni të na kontaktoni me email në cvdl@ocopiat.fr

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Guxoni të punoni në industrinë e së ardhmes