Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Përgatitja dhe prezantimi i buxheteve dhe raporteve financiare është shpesh një burim ankthi ose mërzie, veçanërisht për profesionistët jofinanciar.

Objektivi i këtij kursi është mbi të gjitha të mos dramatizojë situatën! Unë do t'ju ndihmoj ta vendosni këtë ushtrim në kontekst, të shpjegoni rëndësinë e tij dhe të demonstroni dobinë e tij.

Më pas do të paraqes konceptet bazë që janë të dobishme për të analizuar të kaluarën dhe për të parashikuar të ardhmen.

Ky kurs bazohet në përvojën time shumëvjeçare në menaxhimin financiar dhe ju prezanton me aspektet teknike me theks në zbatimin e tyre praktik.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Projekti FAC: receta për sukses në shkencat njerëzore