Objektivi i këtij kursi është të prezantojë sektorin dixhital përmes fushave të ndryshme dhe mundësive të mundshme profesionale.

Ai synon të kuptojë më mirë disiplinat e paraqitura dhe tregtinë me ambicie për të ndihmuar nxënësit e shkollave të mesme të gjejnë rrugën e tyre përmes një grupi MOOC-sh, pjesë e të cilave është ky kurs, i cili quhet ProjetSUP.

Përmbajtja e paraqitur në këtë kurs është prodhuar nga ekipe mësimore nga arsimi i lartë në partneritet me Onisep. Kështu që mund të jeni të sigurt se përmbajtja është e besueshme, e krijuar nga ekspertë të fushës.

Jeni të interesuar për teknologjitë e reja? Keni ndjeshmëri grafike? Nuk ndiheni rehat me matematikën? Cilido qoftë profili juaj, ka domosdoshmërisht një profesion dixhital që është krijuar për ju! Ejani dhe zbuloni ato shpejt përmes këtij MOOC.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Falas: Krijoni një legjendë për setet e ikonave