Trajnimi për studimin e punës nuk është vetëm përgjegjësi e studentëve. Përkundrazi. Për një rikualifikim të suksesshëm profesional, të rriturit gjithashtu mund të përfitojnë nga ky sistem trajnimi duke ofruar shumë përfitime. Ne ju themi më shumë këtu.

1. Trajnohuni, në çdo kohë të jetës tuaj 

S'ka rëndësi juaj mosha, juaj niveli i studimeve ose juaj situata profesionale, ju keni mundësinë për ju në mënyrë alternative stërviten. Pajisjet e ndryshme (kontrata e profesionalizimitionkontrata e mësimit të profesionitnendje ose tjetër pro-A) ju lejoj en effet për të ndryshuar punë, ndërsa vazhdon të fitojë juaj jetën, si punonjës. " Unë vij nga një ambient spitalor por doja të riorientohesha pas lindjes së fëmijës tim, shpjegoi Lot Eva Ndika, 33, asistent ekzekutiv në Zonat Francë (ish Autogrill)Unë kisha punuar si një punonjës hotelierie për Areas France dhe ish-drejtori im ranë dakord për të financuar trajnimin tim si një Asistent Ekzekutiv sipas një kontrate profesionalizimi me IFOCOP. Unë atëherë isha 31 vjeç. Lprandaj ne hedhim hapin e marrjes së një kursi trajnimi dhe kërkimit të një kompanie, kjo tregon e jona