Përshkrim

Krijimi i një startup-i mund të përshpejtohet nëse i bëni vetes pyetjet e duhura. Qasja e propozuar këtu është sinteza e mbështetjes 6-vjeçare për afro 400 startup dhe bazohet në përfundimet e raportit “Startup Genome”, i cili studioi “ADN”-në e përbashkët të shumë startup-eve që kanë përjetuar sukses dhe dështim.

Ish-drejtori i Qendrës së Inovacionit Microsoft në Wallonia (zgjodhi MIC-in më të mirë botëror në vitin 2010 në shërbimet e ofruara për sipërmarrësit për programin e tij "Boostcamp"), Ben Piquard ofron këtu një qasje të strukturuar për të reflektuar në cilësinë e projektit tuaj:

- Kuadri teorik për reflektim, 5 dimensionet kryesore të suksesit

- Bukë / Produkt

- Klientët

- Ekipi

- Modeli i Biznesit (dhe Kartoni i Birrës P&L)

- Financimi

- Arti i lartësisë

- E dobët

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Insta Revolution-Suksesi në Instagram në 2020