Pershendetje te gjitheve !

Po zhvendoseni në Francë? A duhet të flisni frëngjisht për të punuar?

Atëherë ky kurs është për ju!

Jean-José dhe Selma ju shoqërojnë në zbulimin e frëngjishtes profesionale dhe në botën e punës.

Me ta, për shembull, do të mësoni se si të kërkoni një punë, të aplikoni për një reklamë, të kaloni një intervistë, të bashkoheni në një kompani, të punoni në një ekip dhe të ndërveproni me kolegët.

Do të zbuloni gjithashtu vende pune në sektorë që rekrutojnë: ndërtim, hotele, restorante, IT, shëndetësi, shërbime personale dhe biznesi.

Ne kemi video dhe aktivitete interaktive për ju dhe në fund të çdo sekuence të madhe mund ta vlerësoni veten.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Negocioni për pagën tuaj