Kur të regjistroheni Si të organizohet? Po sikur të humbas? Kur janë provimet? Çfarë është një CM? Po nëse kursi që kam zgjedhur nuk më tërheq mua? A ka një turne në ndërmarrje? Tek kush të shkoj nëse nuk e kuptoj? Kur fillon viti shkollor?...
Kaq shumë pyetje që i bëjmë vetes para se të hyjmë në universitet!

Ndiqni gjurmët e Juliette dhe Félix, studentë të rinj në universitet, dhe gjeni me ta përgjigjet e pyetjeve dhe këshillat tuaja për t'i bërë hapat e parë në arsimin e lartë të suksesshëm.

Ky MOOC u drejtohet kryesisht nxënësve të shkollave të mesme. Objektivi i tij është të heqë frikën dhe të adresojë konkretisht disa aspekte të kësaj faze të re të jetës.

Përmbajtja e paraqitur në këtë kurs është prodhuar nga ekipe mësimore nga arsimi i lartë në partneritet me Onisep. Kështu që mund të jeni të sigurt se përmbajtja është e besueshme, e krijuar nga ekspertë të fushës.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Të jetosh në Francë - A2