Print Friendly, PDF & Email

Detajet e kursit

Mësoni si të punoni në distancë dhe të qëndroni të lidhur me biznesin tuaj. Traineri Todd Dewett ju përcjell se si të krijoni një mjedis pune produktiv në shtëpinë tuaj duke planifikuar siç duhet ditën tuaj, duke punuar në një hapësirë ​​të dedikuar dhe duke shmangur shpërqendrimet. Sapo të konfigurohet hapësira juaj e punës, ajo ndan praktikat më të mira për të qëndruar në kontakt me ekipin tuaj. Së fundmi, ai diskuton sfidat me të cilat përballen shumica e punëtorëve të telegrafit: ndjenjën e izolimit dhe shkëputjes nga jeta e përditshme e biznesit dhe komunikimin virtual.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Thelbësore të ekipeve