Detajet e kursit

Cilido qoftë funksioni apo niveli ynë i përgjegjësisë, ne menaxhojmë projekte dhe detyra që kërkojnë punë ekipore. Ne të gjithë jemi të aftë të punojmë së bashku dhe secili mund të provojë të jetë një anëtar efektiv. Në këtë trajnim të përshtatur nga kursi origjinal i Chris Croft, zbuloni teknikat dhe linjat e mendimit që synojnë të sigurojnë kohezion të mirë midis punonjësve. Trajneri juaj Marc Lecordier ju jep çelësat e suksesit për të zhvilluar dhe forcuar punën ekipore. Suksesi gjithmonë do të varet nga aftësia e dikujt për të punuar në mënyrë efektive me njerëzit e tjerë.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Shkarkimi dhe rrethanat shqetësuese: a mundet që punonjësi juaj të kërkojë dëme edhe nëse faji është i justifikuar?