Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

A mendoni se puna në grup është e natyrshme dhe nuk mund të mësohet, apo se duhet mësuar me kalimin e kohës? Apo mendoni se puna e vështirë dhe përgjegjësia personale janë dytësore?

Në fakt, është një cilësi e rëndësishme që punëdhënësit e vlerësojnë sepse është e rrallë.

Ju mund të mësoni disa kode me këtë trajnim, sjellje që do të mësoni t'i menaxhoni pa cenuar produktivitetin tuaj dhe t'i përdorni ato vetë.

Mbi të gjitha, kjo këshillë specifike mund të ndihmojë në rritjen e kohezionit brenda grupeve dhe ndërmjet grupeve dhe pjesëmarrësve, duke shfrytëzuar efektin e fuqishëm të "njohurisë kolektive".

Emri im është Christina. Unë kam përvojë profesionale në fushën e menaxhmentit dhe teatrit dhe kam kënaqësinë t'ju ofroj këtë kurs, të cilin e kam përgatitur enkas për ju.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→