Trajnim falas Linkedin Learning deri në vitin 2025

Nëse jeni duke kërkuar për një punë të re, dëshironi të mbani kontakte me familjen ose thjesht dëshironi të mësoni më shumë për një temë që ju intereson, Interneti mund t'ju ndihmojë të gjeni atë që kërkoni. Ky kurs është krijuar për t'u mësuar profesionistëve aftësitë bazë të nevojshme për të përdorur këto mjete të fuqishme në shtëpi dhe në punë. Trajneri juaj do të shpjegojë në gjuhë të thjeshtë se si të aksesoni në mënyrë të sigurt informacionin në internet, si të përdorni mjetet në internet, në internet për të rritur produktivitetin, si bashkëpunoni dhe komunikoni me të tjerët, dhe si të ndani përmbajtjen. Do të mësoni bazat e jetës në internet: si të lidheni me internetin, si të bëni blerje, si të mbroheni nga mashtrimet dhe abuzimet në internet, si të gjeni informacione të besueshme në internet. Do të mësoni gjithashtu se si të përdorni mjete për të qëndruar në kontakt me të tjerët, si p.sh. email, bashkëpunim me dokumente, mesazhe të çastit dhe thirrje telefonike dhe video. Do të mësoni aftësitë për të qëndruar të sigurt në internet.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  A mund të mësoni kinezisht në internet?