Nëse jeni në shërbimin ndaj klientit në një kompani, merrni këtë trajnim për klientët e zemëruar dhe të vështirë. Me Philippe Massol, do të diskutoni arsyet e pakënaqësisë dhe do të kuptoni se sa e rëndësishme është t'i përkushtoheni këtij lloji klientele. Më pas, do të zbuloni parimet bazë, të tilla si menaxhimi i emocioneve tuaja dhe si të jepni një mesazh të qartë. Më pas, ju do të studioni, rast pas rasti, në varësi të llojit të klientit…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyer. Disa prej tyre ofrohen pa pagesë dhe pa regjistrim pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson, mos hezitoni, nuk do të zhgënjeheni.

Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një abonim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Kjo është për ju siguria për të mos u tarifuar pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të përditësoheni për shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 30/06/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →