21 Nëntori 2019 shënon një pikë kthese të madhe në botën e trajnimit profesional. Tani dhe falë llogarisë sime të trajnimit, ju: punonjësit, nëpunësit civilë ose punëkërkuesit, jeni zotëruesit e vetëm të orientimit tuaj profesional.

Kuptimi i reformës

Zbuloni për bilancin tuaj CPF, shkarkoni aplikacionin, regjistrohuni për një kurs trajnimi, etj. Ne kemi ruajtur gjërat thelbësore që ju të dini: Gjeji pa vonese !

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Si të rimohet "ndjenja e përkatësisë" me "punën në distancë"?