Ju jeni duke lundruar në internet dhe vizitoni faqen e produktit të një palë këpucësh në një faqe të tregtisë elektronike.

Pas pak, ju dalloni të njëjtën palë këpucë në të gjitha vendet që vizitoni.

Kjo është fuqia e Retargetimit (ose ri-shënjestrimit): edhe nëse nuk e keni porositur herën e parë, ju jepet një mundësi tjetër për ta bërë këtë, në një kohë që mund të jetë më e përshtatshme për ju.

Në këtë Masterclass, Grégory Cardinale (Ekspert në Facebook ™ Reklamim që nga viti 2015), ju tregon hap pas hapi si të krijoni një fushatë të optimizuar për rimarrjen.

Fushatat e ritargetimit ju lejojnë të përmirësoni Kthimi në Shpenzimet e Reklamimit (ROAS) në përmasa të papara. Kjo falë mjeteve që kemi sot në dispozicion…

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →