Në moshën 27 vjeç, Caroline është një grua e re aktive, një ish-asistente infermierie e cila është shndërruar si Ndihmëse Sekretare pas një kursi trainimi një vjeçar në IFOCOP përmes programeve të studimit të punës. Nën vëzhgimin e rekrutuesit të saj, Guillaume Mundt, ajo ndan përvojën e saj me ne.

Caroline, çfarë posti mban aktualisht?

Unë jam duke punuar si Ndihmës Sekretar në emër të Saveurs parisiennes, një kompani e vogël e ushqimit të lartë për fund-hotelin e vendosur në Eragny-sur-Oise (Val d'Oise). Jemi 4 prej nesh që punojnë në këtë kompani, të themeluar në 2015 nga shefi im, Guillaume Mundt, të pranishëm pranë meje sot.

Cilat janë misionet tuaja të përditshme?

Caroline: Gjithçka që karakterizon përshkrimin tradicional të punës së një Ndihmës Sekretari: shumë administratë, pak kontabilitet, marrëdhënie me klientët, çështje ligjore ... Një punë në zyrë siç kërkoja në kohën e rikualifikimit dhe pasi kisha punuar për disa vite si kujdestar. Duhet të them se veçanërisht e vlerësoj kthimin në një ritëm të rregullt të punës, tani në përputhje me jetën time personale. Jo vetëm që më pëlqen kjo punë, por është 100% në përputhje me jetën familjare.

Guillaume: Nga takimi ynë i parë, Caroline ishte ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  2 korrik 2021 Intervistat profesionale mund të kryhen deri më 30 shtator 2021 Vlerësimi profesional ose intervistat e inventarit, të cilat janë detyrim i punëdhënësit dhe që nuk mund të kryhen para datës 30, mund të kryhen deri më 06. 2021.