Sot, le të takojmë Elodie, një ish-studente e IFOCOP Experiences, e cila zgjodhi të stërvitet në internet për të marrë një diplomë dhe për të marrë punën e ëndrrave të saj: Menaxheri i Komunitetit të famshëm LIDO në Paris, e njëjta një vend që e ka bërë ëndërr që nga fëmijëria, ku ajo sapo është tërhequr nga sporti si valltare dhe ku ka qenë në gjendje të fillojë një rikualifikim radikal, por në fund të fundit jo aq larg. Në të vërtetë, është prapa skenave dhe një Smartphone në dorë që ajo është e shqetësuar tani. "Gjithmonë me të njëjtën kënaqësi dhe me kënaqësinë e qëndrimit në Maison de Coeur tim", siguron ajo. Perde!

Nga vallëzimi te Menaxhimi i Komunitetit, ekziston vetëm një hap (i vallëzimit), të cilin ajo nuk hezitoi ta ndërmerrte për t'i dhënë karrierës së saj një hov të ri. Elodie Lacouture, 34, është një grua e re dinamike, e vendosur, e pasionuar… dhe në reflektim të plotë për të ardhmen e saj. Ose më saktë duhet të themi "ishte", pasi historia e saj, të cilën ne do t'ju tregojmë, kthehet në vitin e kaluar.

Valltare profesioniste në LIDO në Paris për 12 vjet tashmë, Elodie lulëzon në skenë por mrekulli për të ardhmen e saj profesionale. Çfarë kuptimi duhet t'i japim karrierës së tij kur ora e tij