A doni të zbuloni se si të rrisni vetëbesimin dhe vetëvlerësimin tuaj shpejt?

Të shoqëruar nga eksperti Alain Wolf, do të zbuloni teknika praktike për të përmirësuar vetëbesimin tuaj dhe për të rritur vetëvlerësimin tuaj.

Në këtë klasë intensive 30-minutëshe, do të ndaj me ju:

  • Si të rrisni vetëbesimin tuaj me 2 pyetjet e besimit
  • Si të përdorni fuqinë e fokusit tuaj për të rritur besimin tuaj
  • Si të përdorni fuqinë e gjuhës tuaj për të qenë më të sigurt
  • Si të rrisni vetëvlerësimin tuaj
  • Gjuha juaj e sigurt joverbale e trupit
  • Shkatërroni frikën e asaj që njerëzit e tjerë mendojnë dhe të refuzimit ...

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  PACA> Trajnim audioviziv dhe forumi i ri i shkrimit