Ju ndoshta keni klikuar tashmë në ftesën e famshme si "Lejoni aplikacionin X të ketë qasje në të dhënat tuaja në Facebook (ose tjetër)", duke lejuar kështu që aplikacioni të postojë në emrin tuaj, të ketë qasje në informacionin tuaj personal dhe ndonjëherë edhe për t'i përdorur këto për qëllime tregtare.

Natyrisht, keni pasur një interes të madh, qoftë në nivel profesional, ergonomik ose rekreativ, për të pranuar këtë lloj autorizimi, duke pasur parasysh se mund ta tërhiqni autorizimin në kohën e duhur. Për fat të keq, me kalimin e kohës, këto aplikacione filluan të grumbullohen, duke ngadalësuar përdorimin e rrjeteve, duke publikuar pa miratimin tuaj në grupe të ndryshme dhe nganjëherë edhe duke vjedhur kredencialet tuaja për t'u rishitur ofertuesit më të lartë, madje as duke ju informuar.

Nëse keni qenë një përdorues i mençur i mediave sociale për disa vjet, me siguri keni grumbulluar leje të panumërta të aplikacioneve, kështu që gjetja e të gjithave në çdo rrjet do të kërkonte një kohë të konsiderueshme!

Kjo është arsyeja pse ekziston një zgjidhje e gatshme për të përfunduar në vetëm disa minuta me aplikacione të padëshiruara kërkesë MyPermissions.

Si funksionon MyPermissions?

I disponueshëm në frëngjisht, gjermanisht dhe anglisht, MyPermissions është një aplikacion që ju lejon me disa klikime për të hequr aplikacionet e vjetëruara ose shumë kurioze që vetëm parazitare rrjetet tuaja ditë pas dite.

Funksionimi i MyPermissions është shumë i thjeshtë, thjesht lidhni këtë aplikacion me rrjetet tuaja të ndryshme sociale për të parë listën e aplikacioneve që lidhen me llogaritë tuaja të ndryshme.

Me këtë listë, ju do të keni qasje në të gjitha informatat në dispozicion për çdo aplikim, por ju do të dini nëse një kërkesë kërkon informacion vetëm për funksionimin e tij, ose në qoftë se ajo është duke u përpjekur për të vjedhur veçanërisht tuaj données staffles.

LEXO  Si të krijoni prezantime me PowerPoint: trajnim falas

Nga ana tjetër, MyPermissions do t'ju lejojë të fshini me një klikim aplikacionin e zgjedhjes suaj duke hequr të gjitha lejet e kësaj njësie në të njëjtën kohë. Ju do të jeni në gjendje të kurseni kohë të vlefshme duke zgjidhur me efikasitet çdo gjë që është e padobishme.

Kështu, në sajë të këtij shërbimi praktik, intuitiv dhe efikas, nuk do të duhet të shqetësoheni për aplikacione parazitare dhe të papërdorura. Ju vetëm do të keni për të mbajtur ato që me të vërtetë ju shërbejnë apo edhe fshini ato të gjithë kështu që ju nuk keni për t'u shqetësuar për ta më.

Shikoni veglën

Përveç kësaj, MyPermissions shërben si një mjet mbikëqyrës për të verifikuar që aplikacionet e reja nuk janë instaluar pa dijeninë tuaj duke mos klikuar pa dashje në një lidhje. Një lehtësim i vërtetë në një internet të mbushur me kurthe për të vjedhur të dhënat tuaja çdo moment.

Dikush ende mund të pyetet nëse përdorimi i një aplikacioni për të hequr aplikacione të tjera nuk do të ishte një turp dhe nëse MyPermissions nuk është, në fund, një kërkesë tjetër për të mbledhur të dhënat tuaja.

Jini të sigurt, MyPermissions nuk e lejon veten të ruajë informacionin tuaj në asnjë mënyrë dhe do të kërkojë vetëm lejet minimale për të hequr aplikacionet sipas zgjedhjes suaj. Plus, nëse nuk doni të mbani ndonjë aplikacion në rrjetet tuaja, gjithmonë mund t'i fshini ato manualisht në çdo kohë!

Prandaj, mos prit më shumë dhe fillo pastrimin e madh!