Bonjour,

Mirësevini në sesionin e dytë të kursit “Së bashku të zvogëlojmë praninë e metaleve toksike në pjatën tonë.” me temën e metaleve të rënda në mjedis, transferimet e tyre, burimet dhe ndikimet e tyre. Ky kurs është në gjuhën frënge dhe franceze të shenjave.

Falë këtij kursi, ju do të dini gjithçka për metalet e rënda: problemet sociale, ekonomike dhe shëndetësore që ato shkaktojnë, origjinën e tyre njerëzore dhe natyrore, udhëtimet e tyre nëpër mjedis deri te ushqimi ynë dhe së fundi se si studiuesit analizojnë këto metale.

Ju keni zgjedhjen midis një versioni në frëngjisht me titra ose në gjuhën e shenjave me titra. Transcirtimi i tekstit të videos është gjithashtu i disponueshëm për shkarkim për t'ju lejuar të punoni në një version letre.

Duke punuar të paktën 1 orë në javë, ju mund të merrni një certifikatë arritjesh me 75% përgjigje të sakta në kuizet tona.

Ky MOOC është një eksperiment mbi aksesueshmërinë dhe ne do t'ju kërkojmë të plotësoni një pyetësor të kënaqësisë kur të përfundojë.

Shihemi së shpejti.

Ekipi pedagogjik

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Bazat e marketingut të përmbajtjes