Cette trajnim falas ka për qëllim t'ju tregojë se motor kërkimi google nuk kufizohet në një shirit të thjeshtë kërkimi. Do të mësoni të zotëroni të gjithë parametrat e një kërkimi në Google për renditni dhe rafinoni rezultatet tuaja në mënyrë që të keni akses në informacion cilësor.
Në programin e kësaj trajnim falaskërkim në Google

Për shembull, do të mësoni të:

Kërkoni për skedarë PDF, DOC, XLS në vend të faqeve në internet, Keni akses në rezultatet e indeksuara në një datë specifike, Kufizoni shfaqjen e rezultateve në një gjuhë specifike, Gjeni emrin e një personi ose vendin e një fotografie pas një fotografie, Përdorni funksionin SafeSearch për të mbrojtur një përdorues nga përmbajtja e papërshtatshme. …dhe shume gjera te tjera!

Un MCQ kursi do t'ju lejojë të vërtetoni njohuritë tuaja të reja.
Zbulim i mirë i këtyre Këshilla të Google për kërkim efikas.