megjithëpranim të internetit, pothuajse të gjithë njihen me ndarjen e skedarëve. Por kjo mund të bëhet shqetësuese kur bëhet fjalë për transferimin e dosjeve të mëdha. Në rastin e përdorimit të kutive postare, Yahoo, Gmail ... nuk është e mundur të dërgoni dokumente që peshojnë më shumë se 25 MB. Në rrjetet sociale siç është Whatsapp, madhësia maksimale e skedarit është 16 MB Kjo është arsyeja pse disa platforma janë shfaqur për të përmbushur këtë nevojë për të ndarjen e madhe të skedarëve në internet. Pra, këtu është 18 shërbime online për të dërguar skedarë të mëdhenj dhe pa mbishkrime.

WeTransfer

WeTransfer një nga faqet për dërgimin e dosjeve të rënda më të përdorurat në botë. Nuk kërkon regjistrim dhe ju lejon të dërgoni skedarë 2 Go në çdo transferim, dhe kjo në njëzet njerëz në të njëjtën kohë. Vlefshmëria e ruajtjes së dosjeve tuaja është e kufizuar në javë 2. Gjatë këtyre dy javëve, të gjitha dosjet e ngarkuara ruhen në një dosje në formatin ZIP. Për të zgjatur kohën e strehimit të skedarit tuaj në internet për një kohëzgjatje prej javëve 4 ose më shumë, do të duhet të merrni një licencë në faqen e internetit të botuesit.

Dërgo kudo

Dërgo kudo është një site për dërgimin e skedarëve të mëdhenj me një kapacitet prej 4 GB. Asnjë regjistrim nuk është i nevojshëm nëse përdorni opsionin "dërgimi i drejtpërdrejtë", i cili nuk është rasti nëse vendosni të krijoni një lidhje shkarkimi ose të dërgoni nga postës Një kod gjashtë shifror shfaqet në ekranin tuaj pasi keni ngarkuar skedarin tuaj në sit. Ky kod duhet t'i komunikohet marrësit tuaj në mënyrë që ai ta fusë atë në sit nën kutinë e dialogut "marrës" në mënyrë që të shkarkojë skedarin e dërguar.

SendBox

SendBox është një faqe të rëndë për ndarjen e skedarëve i cili ofron mundësinë për të transferuar deri në 3 Go falas. Kur vendosni skedarin në faqe, krijohet një lidhje, link që do të dërgoni me email tek marrësi juaj. Dosjet ruhen atje deri në ditët 15. Ju mund të sinkronizoni pajisjet tuaja për të aksesuar, ndarë dhe dërguar skedarët më të shpejtë. Vetëm instaloni softuerin në kompjuterin tuaj dhe në telefonin tuaj Android.

TransferNow

Në këtë platformëështë e mundur për të transferoni skedarë të rëndë një vëllim maksimal i 4 GB. Është e mundur për të transferuar pranë skedarëve 250 për transferim për një kufi të transfereve 5 në ditë në TransferNow. Ndarja e skedarëve mund të mbrohet me një fjalëkalim. Dosja mund të transferohet tek njerëzit 20 njëkohësisht gjatë transferimit të njëjtë. Këto skedarë mbeten të disponueshme në vend për shkarkime gjatë ditëve 8 për personat e paregjistruar dhe ditët 10 për ata me llogari Freemium.

Grosfichiers

Siç përshkruhet me emër, Grosfichiers lejon tëdërgoni skedarë të mëdhenj me një peshë të 4 Go. Është një platformë e thjeshtë për t'u përdorur. Ju mund të dërgoni një total të emaileve 30 njëkohësisht. Ju vetëm duhet të zgjidhni dosjet për të ndarë në faqe. Kur të gjitha skedarët janë ngarkuar, shkruani një mesazh marrësit tuaj. Ju pastaj mund të dërgoni mesazhin dhe të gjitha dosjet në kontaktet tuaja.

Bëhet copë e çikë

c'est le site për dërgimin e skedarëve të mëdhenj ideal. Bëhet copë e çikë ofron përdorim plotësisht falas dhe ju lejon të transferoni skedarë pa kufizime në peshë! Kjo faqe nuk përfshin reklama tregtare në ndërfaqen e saj. Vlefshmëria e dosjeve është maksimumi një javë. Sidoqoftë, kjo periudhë vlefshmërie mund të personalizohet në përputhje me nevojat tuaja. Alsoshtë gjithashtu e mundur të personalizoni përmbajtjen për t'u shfaqur në kohën e shkarkimeve dhe gjithashtu dizajnin e faqes së shkarkimit. Për mbrojtje më të mirë të skedarëve tuaj, mund të shtoni fjalëkalime për t'u komunikuar marrësve tuaj.

pCloud

pCloud dërgon skedarë deri në 5 GB. Me modifikimet e reja të bëra në këtë mjet transferimi, tani është e mundur të dërgoni skedarë me madhësi deri në 10 GB! Puna në këtë platformë nuk kërkon ndonjë regjistrim paraprak dhe dërgimi i skedarëve me email lejohet vetëm për dhjetë marrës në të njëjtën kohë. Platforma ofron shpejtësi mbresëlënëse të transferimit e cila është e pavarur nga madhësia e skedarit. Kufiri i hapësirës ruajtëse falas për përdorues mund të jetë deri në 20 GB.

Filemail

Filemail është një shkëlqyer site për dërgimin e skedarëve të mëdhenj. Kjo lejon dërgimin e skedarëve mbi 30 GB! Shkarkimet janë të pakufizuara në këtë sit pasi vlefshmëria e skedarëve është caktuar në 7 ditë. Filemail është një platformë që integrohet shumë lehtë me emailin tuaj. Paraqet aplikacione dhe shtojca për pajisjet tuaja (Android, iOS). Nuk kërkon ndonjë regjistrim ose instalim të çfarëdo lloji për përdoruesit. Shtë e lehtë për t’u përdorur, e besueshme dhe e shpejtë.

Framadrop

Një është një softuer me kod të hapur për dërgimin e skedarëve të rëndë. Kjo faqe ju lejon të dërgoni dokumente në konfidencialitet total. Vëllimi maksimal për secilën skedar nuk përmendet në vend. Kohët e skadimit ndryshojnë sipas nevojave tuaja (një ditë, një javë, një muaj ose dy muaj). Është e mundur edhe të fshini direkt skedarin e përbashkët pas një shkarkimi të parë nëse dëshironi. Shkalla e privatësisë në këtë faqe është e lartë. Dosjet e ngarkuara janë të koduara dhe mbahen në serverat e tyre pa qenë në gjendje t'i dekodojnë ato.

Dropper File

Dropper File mund të dërgojë një madhësi maksimale të 5 GB. Nuk kërkohet regjistrim si me të gjitha faqet e mëparshme. Koha e ruajtjes së skedarëve në vendndodhje është ditë 30. Kjo ju jep kohë të mjaftueshme për të ndarë lidhjen e shkarkimit me marrësit tuaj. Është e mundur të transferohet çdo lloj skedari në këtë platformë. Qofshin fotografi audio, video, imazhe, skedarë teksti etj. Lidhja e gjeneruar e shkarkimit mund të ndahet me ose marrësit tuaj të ndryshëm ose të shpërndarë në faqet e internetit dhe forumet e tjera.

Ge.tt

Ge.tt vepron si një fëmijë i ri me një limit madhësie të caktuar vetëm për 250 MB. Dosjet këtu gjithashtu mbahen për një kohëzgjatje prej 30 ditë. Kjo faqe paraqet zgjerime dhe aplikacione për Outlook, iOS, Twitter dhe Gmail. Just drag and drop për të ngarkuar skedarin në faqe. Me këtë platformë, nuk duhet të prisni që dosja të përfundojë ngarkimin për të marrë lidhjen e shkarkimit. Vështirë se skedari është zgjedhur, tashmë është në dispozicion në internet.

JustBeamIt

Asnjë limit i madhësisë me këtë site për dërgimin e skedarëve të mëdhenj. Lidhja e gjeneruar këtu është e vetme (dmth. Vetëm një marrës dhe do të punojë vetëm një herë). Vetëm dobësi, vlefshmëria e lidhjes së shkarkimit në JusBeamlt është minuta 10. Pas kësaj kohe, do t'ju duhet të gjeneroni një lidhje të re shkarkimi të vetme. Jini të kujdesshëm për të mbyllur dritaren gjatë ngarkimit të skedarit për shkak të frikës nga gjenerimi i lidhjeve shkarko të thyera. Ky kusht është thelbësor për marrësit tuaj për të marrë skedarin e përbashkët.

Senduit

Në këtë platformë, ju mund të zgjidhni jetëgjatësinë e skedarit tuaj: ajo shkon nga 30 minuta në dy javë. Senduit është ideal edhe për ruajtjen e konfidencialitetit të dokumenteve tuaja. Skedarët e ngarkuar këtu duhet të kenë një madhësi maksimale prej vetëm 100 MB. Për të ndarë skedarin me marrësin tuaj, thjesht ngarkojeni në faqen e internetit dhe më pas dërgoni marrësit tuaj lidhjen private të shkarkimit. Kjo faqe është e dobishme nëse nuk doni që askush të ketë qasje në skedarët tuaj të ndjeshëm.

zippyshare

Kjo platformë është e dashura e entuziastëve të shkarkimit sepse përmban skedarë pothuajse në të gjitha formatet: PDF, ebook, audio, video, etj. Në Zippyshare, nuk ka asnjë kufizim të shkarkimit. Ndryshe nga shumë faqet e ndarjes së skedarëve në internet që kufizon hapësirën e magazinimit pothuajse asgjë nëse nuk shpenzoni para, faqja ofron hapësirë ​​të pakufizuar në disk dhe plotësisht të lirë. Nuk kërkohet ose kërkohet asnjë regjistrim.

Sendtransfer

Vlefshmëria e dosjeve këtë faqe interneti ndryshon midis ditëve 7 dhe 14. Është e mundur për të transferoni skedarë të rëndë një vëllim maksimal prej 10 GB për transferim. Megjithatë, nuk është specifikuar numri i transfereve të lejuara në ditë. Duket që dosjet tuaja mund të ndahen me marrës të shumtë në të njëjtën kohë, pasi kufiri nuk është specifikuar. Një mesazh i personalizuar mund të shoqërojë transferimin e dosjeve sipas zgjedhjes suaj. Shpejtësia e shkarkimit këtu varet nga cilësia e lidhjes suaj. Me një lidhje të shkëlqyeshme, transferimi shumë i vogël i skedarëve bëhet në pak sekonda.

Wesendit

Platformë shumë e përshtatur, lejon dërgimi i dosjeve të rënda për më shumë se një marrës në një kohë. Limiti i ngarkimit të skedës është vendosur në 20 Go nën versionin e lirë. Dokumentet e përbashkëta ruhen në këtë faqe interneti deri në ditët 7. Versioni i ri i platformës është përshtatur për tableta dhe smartphones. Shkarkimi i skedarëve është i shpejtë, i thjeshtë dhe i sigurt.

Sendspace

Ndryshe nga shumë platforma dhe shërbime të mëdha për ndarjen e skedarëve, Sendspace ju lejon të ndani fotografi direkt në rrjetet sociale si Twitter dhe Facebook. Ju keni mundësi të ngarkoni 300 MB nga skedari. Koha e ruajtjes së dosjeve tuaja është fikse në ditët 30. Megjithatë, vlen të përmendet këtu se ndarja mes grupeve është shumë e kufizuar nëpërmjet një lidhje të vetme shkarkimi. Nuk kërkohet regjistrim për ta përdorur atë falas. Me disa klikime të thjeshta, ndani dokumentet tuaja.

Catupload

Catupload është i siguruar mirë dhe nuk kërkon regjistrim. Në ndërfaqen e faqes, ne vërejmë me kënaqësi mungesën e reklamave. Kjo faqe lejon çdo përdorues të dërgojë fotografi deri në 4 Go. Ju mund të ngarkoni fotografi të mëdha në formate të shumta pa asnjë kufizim. Një lidhje unike përdoret për skedarët tuaj të rëndë dhe transmetohet në kontaktet që keni specifikuar. Është e mundur të dërgoni skedarët tuaj me email dhe madje të bashkëngjitni një fjalëkalim për mbrojtje më të mirë.

 

Pra, nëse doni të transferoni skedarë të mëdhenj, siç janë videot, softueri, dokumentet PDF ... këto shërbime online do të përmbushin pritjet tuaja. Ata janë plotësisht të lirë dhe nuk kërkojnë regjistrim. Përveç kësaj, shumë prej këtyre platformave kanë aplikacione për shërbimin e tyre në iOS ose Android. Një kënaqësi e vërtetë për të dërguar shpejt fotografi të mëdha të mëdha nga telefoni juaj i mençur.