Çdo shitje është çështje besimi. Në këtë trajnim, Jeff Bloomfield, ish-menaxher i lartë në Genentech dhe themelues i Braintrust, mbështetet në neuroshkencë për të shpjeguar burimet e besimit dhe për t'ju ndihmuar të përcaktoni shkallën tuaj të besueshmërisë si shitës. Ai ju zbulon se cilat zona të trurit aktivizohen nga procesi i blerjes dhe ofron një model që nxit angazhimin e klientit duke paraqitur zgjidhjet tuaja në mënyrë që ata të mbyllin marrëveshjen me iniciativën e tyre çdo herë. Njihuni më mirë me trurin e njeriut dhe zbuloni një mënyrë të re komunikimi me klientin.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyer. Disa prej tyre ofrohen pa pagesë dhe pa regjistrim pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson, mos hezitoni, nuk do të zhgënjeheni.

Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një abonim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Kjo është për ju siguria për të mos u tarifuar pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të përditësoheni për shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 30/06/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →