Detajet e kursit

Gjeni plotësimin e duhur për biografinë tuaj: letra motivuese është dokumenti thelbësor për t'u kujdesur për ta bërë rekrutuesin të dëshirojë t'ju takojë. Në këtë kurs nga Nicolas Bonnefoix, ju do të zbuloni se si të prodhoni këtë lloj dokumenti për t'iu përgjigjur një oferte pune ose për të dërguar një aplikim të pakërkuar. Letra e motivimit është shumë zbuluese: duhet të identifikoni elementët që mund të interesojnë rekrutuesin dhe të optimizoni paraqitjen e tyre. Cila duhet të jetë skica e një letre motivuese? Si të formulohet fraza tërheqëse? Si të flasim për kompaninë? Si mund të flisni për sukseset tuaja pa thënë shumë? Çfarë stili duhet të përvetësoni? Studiojini këto pyetje në detaje dhe mbani mend se çfarë duhet dhe nuk duhet të shkruhet në një letër motivuese. Diskutoni gjithashtu disa liri krijuese që mund të merrni në formën e këtij shkrimi profesional. Më në fund, mund ta vlerësoni vetë cilësinë e letrës suaj duke iu përgjigjur disa pyetjeve, sa më objektivisht të jetë e mundur.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Hyrje në mekanikën e lëngjeve