Trajnim gjithëpërfshirës për emaile efektive të biznesit

Kursi "Shkrimi i emaileve profesionale" i ofruar nga LinkedIn Learning është një udhëzues gjithëpërfshirës për t'ju ndihmuar të shkruani emaile profesionale përkatëse dhe koncize. Ky trajnim udhëhiqet nga Nicolas Bonnefoix, një ekspert në komunikimin profesional, i cili ju udhëzon në metodat e shkruani emaile efektive.

Rëndësia e e-mail-eve në botën profesionale

Email-i është bërë mënyra kryesore e komunikimit në rrethet profesionale. Mesazhet tuaja duhet t'u përgjigjen kodeve specifike dhe duhet të shkruhen me kujdes. Ky trajnim ju mëson këto kode dhe ju ndihmon të shkruani email që plotësojnë standardet aktuale të komunikimit.

Elementet kryesore të një emaili profesional

Trajnimi ju udhëzon nëpër elementë të ndryshëm që duhet të përfshini në emailin tuaj, nga qëllimi specifik i emailit deri te inkurajimi i lexuesve, adoptimi i një stili profesional dhe verifikimi, përmbajtja dhe bashkëngjitjet përpara dërgimit.

Përfitimet e trajnimit

Ky trajnim ju ofron mundësinë për të marrë një certifikatë për të ndarë, duke theksuar njohuritë tuaja të fituara në kurs. Përveç kësaj, është i aksesueshëm në tablet dhe telefon, duke ju lejuar të ndiqni mësimet tuaja në lëvizje.

Si përmbledhje, ky trajnim do t'ju japë një kuptim të plotë të shkrimit profesional të emailit dhe rëndësinë e tij në komunikimin tuaj profesional. Nëse jeni një profesionist me përvojë që kërkon të përmirësojë aftësitë tuaja të komunikimit ose një diplomuar i ri që kërkon të lërë një përshtypje të parë të shkëlqyer, ky trajnim do t'ju ndihmojë të shkruani email të nivelit profesional.

LEXO  Të jetosh në Francë - B1

 

Shfrytëzojeni mundësinë për të mësuar se si të shkruani emaile profesionale efektive ndërsa LinkedIn Learning është ende falas. Vepro shpejt, mund të bëhet sërish fitimprurës!