Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Fillimi i një biznesi është emocionues... Por si çdo aventurë, ajo përfshin rreziqe.

Nëse dëshironi t'i parashikoni dhe shmangni ato, ky kurs është për ju.

Nëse jeni duke krijuar një biznes me një partner, një marrëveshje partneriteti është një mjet i rëndësishëm për t'ju ndihmuar të sqaroni rolet tuaja dhe të parashikoni ndryshimet e mundshme. Nëse bëheni aksioner i kompanisë, ajo do t'ju mbrojë.

Si jurist dhe sipërmarrës, mund t'ju ndihmoj hap pas hapi për të zbatuar një marrëveshje aksionerësh.

Do të mësoni në cilat situata mund të jetë e përshtatshme, si ta shkruani me partnerin tuaj dhe si ta zbatoni atë.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  UX dhe përdorshmëria: Si e bëjnë atë dizajnerët UX të Netflix?