Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Fjala e shkruar mbetet kanali më i rëndësishëm i komunikimit në një organizatë. Por ndonjëherë një zotëri ndihet i pafuqishëm për rregullat që duhet të ndjekë. Megjithëse shkëmbimi i e-mail-eve është shumë i lehtë, komunikimi me shkrim mbetet shumë i zakonshëm.

Prandaj, ju duhet të mësoni se si të shkruani letrat e biznesit në mënyrë korrekte dhe efektive për të njohur temën tuaj dhe për të treguar se mund të komunikoni.

Gjatë kursit, do të merrni shembuj konkretë se si t'i vendosni idetë tuaja me shkrim. Në varësi të objektivit, audiencës së synuar dhe formatit të zgjedhur, ju do të fitoni aftësi profesionale të të shkruarit.

Cilido qoftë profesioni juaj, këtu janë disa gjëra që do t'ju ndihmojnë të zhvilloni dhe zotëroni këtë aftësi të rëndësishme.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Shkenca dixhitale dhe kompjuterike: bazat