Detajet e kursit

Periudhat e zgjatura të stresit, të lidhura me punën tuaj, jetën tuaj private ose problemet tuaja shëndetësore, mund të çojnë në djegie. Kjo gjendje e lodhjes emocionale, mendore dhe fizike zvogëlon produktivitetin tuaj dhe zvogëlon energjinë tuaj. Detyrat e përditshme ju pushtojnë dhe bëheni gjithnjë e më cinikë dhe të hidhur. Në këtë trajnim, Todd Dewett ju ndihmon të identifikoni shkaqet kryesore të djegies, siç janë ditët e gjata të punës, shumë udhëtime pune, mungesa e pushimeve, etj. Prandaj ndiqni këshillat e trajnerit tuaj për të gjetur një mënyrë për të parandaluar rritjen e stresit. Atëherë do të ndiheni shumë më mirë për jetën tuaj.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →