në këtë Bëni tutorial në Shopify në video, Unë ju tregoj se si:

Bleni një emër domain, Instalo emrin e domain në dyqanin tuaj Spotify, Si të verifikoni emrin e domain-it.

Un MCQ do t'ju ofrohet në fund të trajnimit dhe do t'ju lejojë ta bëni këtë vërtetoni njohuritë teoria e fituar gjatë trajnimit.
Unë mbetem në dispozicion në sallë pritjeje për ndihmë të ndërsjellë për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni në lidhje me këtë kurs.

Mund të gjeni informacione të tjera në trajnimin tim të plotë: Shopify: Si të krijoni një faqe E-Commerce?
Ju gjithashtu mund të shihni të gjitha trajnimet e mia, disa FALAS në profilin tim të trajnerit.

Tabela e përmbajtjes së këtij trajnimi shopify (kohëzgjatja: 17m55s) Bleni një emër domain.mp4 00:11:57 Verifikimi me email i emrit tuaj të domain.mp4 00:05:58

Stephane Boudon ka publikuar 8 udhëzime mësimore dhe ka marrë një vlerësim mesatar prej 4,0 / 5 nga 165 mësime të shitura. Shikoni trajnimet e tjera të Stephane Boudon

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Menaxhimi i projektit: Fillimi i Gantt në Excel