Print Friendly, PDF & Email

Si profesionistë e kuptoni që duhet të jeni aktiv në Instagram, por është mjaft e ndërlikuar të gjesh ekuilibrin e përsosur midis jetës sonë në shtëpi, punës dhe jetës sonë sociale.

As presioni për të qëndruar aktiv në rrjetet sociale gjatë gjithë kohës nuk ndihmon.

Nuk mund të jemi gjatë gjithë kohës në Instagram, por duhet të vazhdojmë të ndërveprojmë me ndjekësit tanë në Instagram.

Këtu hyjnë mjetet e automatizimit.

Nëse keni qenë në mediat sociale për një kohë, keni parë mjete automatizimi në veprim.

Shumica e njerëzve priren të jenë të kujdesshëm ndaj këtyre mjeteve, por ato në fakt mund të përmirësojnë praninë tuaj shoqërore.

sociale, nëse dini t’i përdorni.

Në këtë trajnim 100% Falas, unë jo vetëm që do t'ju tregoj se si të automatizoni ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Falas: Optimizoni SEO tuaj celular në 4 hapa