Mirësevini në këtë kurs, "Si të Bëni një Hartë të Mendjes".

Emri im është Jacky Buensoz dhe unë jam themeluesi i Genius Training Academy Sàrl. Unë jam një trajner në Udemy dhe kam një përvojë solide në botën e trajnimit. Unë kam qenë duke përdorur harta mendje për të zhvilluar trajnimin tim për shumë vite.

Në këtë kurs ju do të mësoni se si të rritni tuajin fuqia e mendimit, juaji Memoire dhe juaji créativité duke përdorur një nga strategjitë më efektive të të menduarit krijues aktualisht në dispozicion.

Kursi është i ndarë në seksione të ndryshme me përmbajtje interaktiv dhe ushtrime praktike në mënyrë që gradualisht t'ju sjellë Rezultatet e dëshiruar Ne do të shkojmë hap pas hapi në mënyrë që ju të jeni në gjendje per te perdorur në jetën tuaj atë që do të keni mësuar në këtë kurs.

Ky kurs është bërë për të gjithë njerëzit i etur mësoni bazat se si pensee, të cilët dëshirojnë të përmirësojnë kujtesën e tyre, kreativitetin e tyre dhe dëshirojnë të bëhen më efikasë në arritjet e tyre personale ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Toka dhe klima