Jini të qetë me faturimin tuaj, duke prodhuar fatura të përputhshme shpejt dhe lehtë

Koha e trajnimit është afërsisht 30 minuta, është falas dhe shoqërohet me imazhe të bukura në formën e power point.

Toshtë e lehtë për tu ndjekur dhe të gjithë fillestarët janë të mirëpritur.
Unë rregullisht e ofroj këtë trajnim ballë për ballë si pjesë e trajnimit fillestar ose të vazhdueshëm për një audiencë njerëzish me projekte të krijimit të biznesit.

Ne do të diskutojmë në disa seksione, konceptet kryesore që duhet të jenë të pranishme në faturat tuaja: Informacioni i detyrueshëm dhe shtesë, llogaritja e TVSH-së, zbritjet tregtare, zbritja, mënyrat e ndryshme të pagesës, këstet, depozitimi dhe pagesa. oraret.

Ne do ta përfundojmë prezantimin me një model të thjeshtë fature, dhe lehtësisht të kopjueshëm, në mënyrë që të mund të redaktoni shpejt faturat tuaja të reja dhe kështu të kurseni kohë për detyrat tuaja të tjera të kërkimit ose të prodhimit.

Ky trajnim u drejtohet kryesisht sipërmarrësve, dhe gjithashtu çdo menaxheri biznesi, i cili nuk do të ishte mirë me këtë punë faturimi.

Ky trajnim do t'ju parandalojë nga shumë probleme, në veçanti humbja e parave të lidhura me faturat që nuk janë në përputhje me rregulloret në fuqi në Francë ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →