Print Friendly, PDF & Email

Një udhëzues praktik për të ndihmuar në kuptimin e tregtisë elektronike, ndërtimin e biznesit tuaj lehtësisht dhe arritjen e suksesit të qëndrueshëm

Ky kurs shpjegon se si të filloni një biznes në internet dhe të arrini sukses të qëndrueshëm. Ju do të mësoni se si të krijoni një biznes fitimprurës me kompjuterin tuaj dhe lidhjen tuaj të Internetit nga shtëpia dhe të zhvilloni dukshmërinë e biznesit tuaj duke përdorur mjete falas dhe të paguara.

Emri im është Ayl Dhybass, unë jam Sipërmarrës dhe Trainer Biznesi, themelues i SmartYourBiz, një kompani e krijuar në 2014 e specializuar në Marketingu Dixhital.

Ky trajnim është krijuar kryesisht për:

- sipërmarrësit ose drejtuesit e biznesit që dëshirojnë të dixhitalizojnë biznesin e tyre;

- punëtorët të cilët dëshirojnë të rrisin aftësitë e tyre, të mbajnë punën e tyre ose të fitojnë të ardhura shtesë;

- studentë që dëshirojnë të gjejnë punë;

- amvise ose burra që dëshirojnë të fitojnë para duke punuar në shtëpi;

- njerëz të papunë që duan të gjejnë një punë, të fillojnë biznesin e tyre dhe të fitojnë para për t'u kujdesur për familjet e tyre;

- njerëz që tashmë kanë filluar biznesin e tyre në internet por po përpiqen të kenë sukses.

Në këtë kurs, ju do të mësoni bazat e sipërmarrjes, strategjinë e biznesit, krijimin e faqes në internet dhe dyqanit online, por mbi të gjitha dhe më e rëndësishmja, për të zhvilluar shikueshmërinë ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Bëhuni një inxhinier i shkencës së të dhënave