Përshkrim

Dëshironi të investoni, por jeni plotësisht fillestar dhe nuk dini nga të filloni me bursë, pasuri të paluajtshme dhe investime të tjera atipike?

Ky trajnim do t'ju ndihmojë të gjeni mundësitë e investimit që janë në dispozicion për ju dhe që janë përshtatur me profilin tuaj të investitorit dhe objektivat tuaja financiare.
Ju nuk keni njohuri për investime, mos kini frikë, ne do ta bëjmë hap pas hapi.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Rreziqet psikosociale