Krijoni një kartë biznesi profesionale në Microsoft Word?

Ne shohim së bashku një shembull të krijimit të një karte në formatin 5,5 cm me 8,5 cm. Do të shohim që edhe pa softuer profesional të paraqitjes, mund të arrijmë një rezultat të punuar në nivelin e projektimit.

Futja e fotove, formave dhe formatimit të tekstit do të trajtohet në këtë video bazë.

Mundësia që ne të hasim disa probleme të qenësishme të Word-it, të tilla si menaxhimi i rreshtimeve, grupeve ose mbështjellja e tekstit.Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Marrëdhënia romantike që përfundon keq në punë: arsyeja e pushimit nga puna?