Vera e vitit 2022 na ka treguar se çfarë na pret ndryshimi klimatik nëse vazhdojmë. Pavarësisht paralajmërimeve nga shkencëtarët për shumë vite, pak përparim është bërë deri më tani.

Është koha për të zbatuar tranzicionin ekologjik në një shkallë të gjerë, jo vetëm për të mbrojtur planetin, por edhe për të siguruar mbijetesën e njerëzimit.

Ju mund të veproni si qytetar dhe të bëni pjesën tuaj, por gjithashtu mund të jeni një agjent ndryshimi brenda kompanisë suaj. Ky kurs do t'ju udhëzojë të vendosni një plan konkret veprimi për kompaninë tuaj për t'u përfshirë në tranzicionin ekologjik.

Do të mësoni se si të identifikoni çështjet globale ekologjike që prekin bizneset, të kryeni një vlerësim të karbonit të biznesit tuaj dhe të vendosni një plan për të reduktuar emetimet e gazeve serrë. Do të zbuloni gjithashtu sfidat dhe mundësitë e tranzicionit ekologjik për profesionin tuaj dhe për kompaninë në tërësi.

Është koha për të vepruar tani. Bashkohuni me mua për t'u bërë një agjent ndryshimi dhe për të udhëhequr biznesin tuaj drejt një të ardhmeje të qëndrueshme.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

 

LEXO  Përparësitë e të qenit anëtar i CASDEN?