Rritni aftësitë tuaja relacionale, sociale, të komunikimit, udhëheqjes, gjuhës joverbale, karizmës, suksesit shoqëror

A doni të zbuloni se si të bëni një përshtypje të mirë të parë dhe të rrisni aftësitë tuaja në marrëdhënie?

Të shoqëruar nga eksperti Alain Wolf, do të zbuloni teknika praktike për të përmirësuar artin e bashkëveprimit me njerëz të rinj.

Në këtë klasë intensive 30-minutëshe, do të ndaj me ju:

  • Si të zvogëloni frikën tuaj për t'iu afruar njerëzve
  • Si t’u qasemi njerëzve të rinj lehtë
  • Të dish se çfarë të thuash për të bërë një përshtypje të mirë të parë
  • Gjuha e trupit tuaj e sigurt dhe karizmatik
  • Rëndësia e ngrohjes sociale
  • Buzëqeshja dhe vështrimi juaj për të bërë një përshtypje të mirë të parë.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Foljet e bashkimit në frëngjisht