Karakteristikat thelbësore të Hubspot Sales për Gmail

Nëse punoni në shitje, ju e dini se sa e rëndësishme është të menaxhoni në mënyrë efektive perspektivat dhe klientët tuaj. Mund të jetë e vështirë të mbani gjurmët e të gjitha ndërveprimeve me klientët tuaj, të planifikoni telefonata dhe takime dhe të gjurmoni angazhimin e tyre përmes procesit të shitjes. Është aty Shitjet Hubspot për Gmail vjen në.

Hubspot Sales për Gmail është një shtesë falas për Gmail që ju lejon të integroni veçoritë e Hubspot Sales direkt në kutinë tuaj hyrëse të Gmail. Me këtë zgjerim, ju mund të menaxhoni në mënyrë efektive drejtuesit dhe klientët tuaj në një vend, duke ju lejuar të gjurmoni aktivitetet dhe angazhimin e tyre gjatë gjithë procesit të shitjes.

Veçoritë kryesore të Hubspot Sales për Gmail përfshijnë aftësinë për të gjurmuar emailet e dërguara dhe të marra nga perspektivat për angazhimin dhe njohuritë e interesit, planifikimin e takimeve për thirrjet e shitjeve, takimet, prezantimet dhe aktivitete të tjera, krijimin e shablloneve të personalizuara të postës elektronike për situata specifike, marrjen e njoftimeve kur hapen perspektivat emailet tuaja dhe shikoni aktivitetet e mundshme, ndërveprimet dhe përditësimet e kontaktit.

Duke përdorur këto veçori, ju mund të menaxhoni në mënyrë efektive drejtuesit dhe klientët tuaj, duke ju lejuar të gjurmoni aktivitetet dhe angazhimin e tyre gjatë gjithë procesit të shitjes. Për më tepër, Hubspot Sales për Gmail ofron të dhëna të vlefshme për analizën e performancës së shitjeve, të cilat mund të ndihmojnë profesionistët e shitjeve të përmirësojnë strategjinë e tyre dhe të optimizojnë procesin e tyre të shitjeve.

LEXO  Google Takeout dhe My Google Activity: si të eksportoni dhe menaxhoni të dhënat tuaja personale

Në pjesën tjetër të këtij artikulli, ne do të shqyrtojmë në detaje se si të planifikoni dhe personalizoni emailet tuaja me Hubspot Sales për Gmail.

Si të planifikoni dhe personalizoni emailet tuaja me Hubspot Sales për Gmail

 

Email-et janë një pjesë kyçe e procesit të shitjes dhe është e rëndësishme të siguroheni që ato të dërgohen në kohë dhe në mënyrë profesionale. Me Hubspot Sales për Gmail, ju mund të planifikoni dhe personalizoni emailet tuaja për t'u siguruar që ato të jenë të qëndrueshme dhe të kenë ndikim maksimal.

Planifikimi i emaileve tuaja me Hubspot Sales për Gmail është i lehtë. Gjithçka që duhet të bëni është të klikoni ikonën e orarit në dritaren e përbërjes së emailit, më pas të zgjidhni datën dhe orën që dëshironi të dërgoni. Ju gjithashtu mund të konfiguroni alarme rikujtuese për t'ju kujtuar që të vazhdoni me marrësin nëse nuk merrni një përgjigje brenda një kohe të caktuar.

Personalizimi i emaileve tuaja është gjithashtu i lehtë me Hubspot Sales për Gmail. Ju mund të krijoni shabllone të personalizuara të postës elektronike për situata specifike, duke ju kursyer kohë duke u siguruar që emailet tuaja të jenë të qëndrueshme dhe profesionale. Ju gjithashtu mund të personalizoni fusha të tilla si emri i marrësit dhe kompania për ta bërë emailin më personal dhe më të përshtatshëm për situatën.

Duke përdorur Hubspot Sales për veçoritë e planifikimit dhe personalizimit të emaileve të Gmail, ju mund të përmirësoni në mënyrë dramatike cilësinë dhe efektivitetin e emaileve tuaja të shitjeve. Ju mund të siguroheni që emailet tuaja të dërgohen në kohën e duhur, të personalizuara për situatën dhe në përputhje me markën dhe strategjinë e shitjeve të kompanisë suaj.

LEXO  Lider i kompanisë Gmail në shërbimet e mesazheve

Analiza e performancës së shitjeve me Hubspot Sales për Gmail

Analiza e performancës së shitjeve është një element kyç për të përmirësuar procesin tuaj të shitjeve. Me Hubspot Sales për Gmail, mund të analizoni lehtësisht performancën e emailit tuaj të shitjeve dhe marketingut për të kuptuar se çfarë funksionon dhe çfarë jo.

Hubspot Sales për Gmail ofron të dhëna të vlefshme të performancës së shitjeve, duke përfshirë normat e hapjes dhe klikimeve, shkallën e përgjigjes dhe shkallën e konvertimit. Ju mund të gjurmoni performancën e çdo emaili të shitjeve dhe marketingut për të kuptuar se si perspektivat po ndërveprojnë me emailet tuaja dhe ku qëndrojnë mundësitë për përmirësim.

Ju gjithashtu mund t'i përdorni këto të dhëna për të gjurmuar performancën e çdo perspektivë individuale. Duke përdorur Hubspot Sales për veçoritë e gjurmimit të aktivitetit të Gmail-it, mund të shihni se si çdo klient po ndërvepron me emailet tuaja. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna për të kuptuar se ku është çdo perspektivë në procesin e shitjes dhe përshtatni strategjinë tuaj të shitjeve në përputhje me rrethanat.

Duke përdorur veçoritë analitike të performancës së shitjeve të Hubspot Sales për Gmail, mund të përmirësoni procesin e shitjeve dhe të rrisni shkallën e konvertimit. Ju mund të kuptoni se si perspektivat tuaja ndërveprojnë me emailet dhe biznesin tuaj dhe përdorni këtë informacion për të përshtatur strategjinë tuaj të shitjeve në përputhje me rrethanat.