[infografik] Ju jeni në trajnim dhe pyesni veten nëse keni të drejtë të prishni kontratën tuaj të praktikës gjatë kësaj periudhe. Kini parasysh se kushtet ndryshojnë sipas kohëzgjatjes së kohës së kaluar tashmë në kompani. Shërbimi- Publik.fr ju shpjegon gjithçka!

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Themelet e Menaxhimit të Projektit: Çështjet etike