Hapat e thjeshtë për të personalizuar pamjen e kutisë suaj hyrëse

Përdorni Gmail si klientin tuaj të postës elektronike, por dëshironi të personalizoni pamjen e kutisë suaj hyrëse? Nuk ka problem, këtu janë disa hapa të thjeshtë që do t'ju lejojnë të rregulloni shfaqjen e kutisë suaj të Gmail sipas preferencave tuaja.

Për të filluar, gjithçka që duhet të bëni është të klikoni në ikonën e cilësimeve që ndodhet në pjesën e sipërme djathtas të ekranit tuaj, më pas zgjidhni "Cilësimet" nga menyja rënëse.

Pasi të jeni në faqen e cilësimeve, do të shihni disa skeda në menynë e majtë. Klikoni në skedën "Display" për të hyrë në opsionet për personalizimin e ekranit të kutisë suaj hyrëse.

Më pas mund të zgjidhni numrin e mesazheve të shfaqura për faqe, temën e ngjyrave të kutisë suaj hyrëse ose madje të aktivizoni ose çaktivizoni disa veçori të tilla si shikimi paraprak i mesazheve. Mos ngurroni të eksperimentoni me këto opsione të ndryshme për të gjetur pamjen që funksionon më mirë për ju.

Këshilla për të optimizuar menaxhimin e emailit tuaj me Gmail

Është gjithashtu e mundur të personalizoni shfaqjen e emaileve tuaja duke përdorur etiketa ose duke krijuar filtra. Kjo mund t'ju ndihmojë të organizoni dhe renditni me lehtësi mesazhet tuaja dhe të menaxhoni më mirë kutinë tuaj hyrëse.

Për të ecur më tej në optimizimin e menaxhimit të emailit tuaj me Gmail, këtu janë disa këshilla:

  • Përdorni shkurtoret e tastierës për të lundruar më shpejt në kutinë tuaj hyrëse dhe për të kryer veprime të caktuara, si arkivimi ose fshirja e mesazheve.
  • Krijoni pseudonime për të thjeshtuar dërgimin e emaileve nga adresa të ndryshme.
  • Përdorni "Fjalë kyçe" për të etiketuar emailet tuaja në mënyrë që t'i gjeni lehtësisht më vonë.
LEXO  Master Excel: trajnim falas

Këtu është një video që ju tregon se si të rregulloni shfaqjen e kutisë suaj të Gmail: