Mintos u themelua në 2015 dhe që atëherë është rritur në tregun më të madh të këtij lloji

Në tregun tonë global, ju mund të investoni në kredi, të menaxhoni rrezikun tuaj me mjete të ndryshme dhe të fitoni kthime tërheqëse. Hidhni një hap drejt lirisë financiare me këtë mundësi investimi që tashmë po e shijojnë 351 investitorë në mbarë botën…

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →