Që nga viti 2005, Youtube është bërë një fenomen me të vërtetë universal. Tani mbi 1.3 miliard përdorues shkarkojnë 300 orë video në minutë!

Por pse të përdorim Youtube?

1. Për të përmirësuar SEO tuaj

2. Zgjidhje e thjeshtë dhe falas

Krijimi i një llogarie në Youtube është falas.

Ashtu si shumica e rrjeteve sociale, Youtube është një mënyrë e shkëlqyeshme për të tregtuar njerëzit.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Kirurgjia e obezitetit