Unë ju mësoj se si të përdorni dhe të ndërtoni themelin e biznesit tuaj në internet duke përdorur sistemin io.

Në fund të këtij trajnimi do të keni kaluar fazën fillestare.

Një rrugë e thjeshtë duke ju drejtuar nëpër të gjitha hapat për të gjeneruar perspektivat tuaja të para dhe për të ndërtuar audiencën tuaj.

Me këtë mjet gjithçka në një të krijuar nga një frankofon dhe për frankofonë ekuivalent me Clickfunnels anglisht

  • Autoresponder integruar
  • Dërgimiemail të automatizuar
  • Menaxho mijëra kontaktet e tua
  • Ndërtoni listën tuaj të perspektivave me faqet e regjistrimit, formularët dhe dritaret kërcyese.
  • Krijoni zonat tuaja anëtare dhe organizoni trajnimin tuaj (pdf ose video)
  • Krijoni kanalet tuaja të shitjes për të paraqitur ofertat tuaja.
  • Krijoni 1-in tuaj fushata me email me keshillat e mia
  • Krijoni tuajin NEWLETTER.
  • Instaloni tingullin Pixel Facebook në faqet tuaja të kapjes

Dhe e gjithë kjo për ta bërë atë të funksionojë në mënyrë plotësisht automatike ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Aplikoni një qasje të shëndetit dhe sigurisë në punë