Në një botë ku teknologjitë po evoluojnë me shpejtësi ritëm të furishëm, është e rëndësishme të jeni të vetëdijshëm për softuerët dhe aplikacionet të cilat janë në modë. Lajmi i mirë është se ka shumë trajnime falas në dispozicion për t'ju ndihmuar të zotëroni mënyrën se si funksionojnë dhe përfitimet e tyre. Në këtë artikull, ne do t'ju japim një përmbledhje të programeve dhe aplikacioneve më të mira që ofrohen falas dhe do t'ju tregojmë se si të përfitoni nga trajnimi i tyre falas.

softuer zyre

Softueri i zyrës është softueri kryesor që i nevojitet çdo përdoruesi. Microsoft Office është një nga më të njohurit dhe ofron trajnime falas. Kjo përfshin mësime video dhe ushtrime ndërvepruese që do t'ju ndihmojnë të mësoni se si t'i përdorni Fjalë, Lë pas, PowerPoint dhe Outlook. Microsoft ofron gjithashtu kurse në zhvillimin e aplikacioneve, zhvillimin e faqeve të internetit dhe menaxhimin e projekteve.

softuer grafik

Softueri grafik është thelbësor për ata që duan të krijojnë dizajne dhe ilustrime profesionale. Adobe është një ofrues kryesor i softuerit grafikë dhe ofron trajnim falas për Photoshop, Illustrator dhe InDesign. Këto kurse do t'ju lejojnë të zotëroni mjetet bazë dhe të krijoni dizajne me cilësi profesionale.

softuer programimi

Softueri programues është një tjetër kategori e rëndësishme e softuerit. Gjuhët kryesore të programimit janë C++, Java dhe JavaScript. Shumë trajnime falas janë në dispozicion për t'ju ndihmuar të mësoni se si t'i përdorni ato. Kurset dhe mësimet online do t'ju lejojnë të kuptoni bazat e programimit dhe të krijoni aplikacione që plotësojnë nevojat tuaja.

LEXO  Forconi marrëdhëniet tuaja me klientët me Insightly për Gmail, integrimin inteligjent CRM

Përfundim

Softueri dhe aplikacionet janë thelbësore për shumicën e aktiviteteve kompjuterike. Për fat të mirë, ka shumë kurse trajnimi falas në dispozicion për t'ju ndihmuar të zotëroni se si funksionojnë dhe përfitimet e tyre. Pavarësisht nëse keni nevojë të zotëroni automatizimin e zyrës, grafikën ose programimin, do të gjeni trajnim falas për t'ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga mjetet që ju nevojiten.